The Aussie FamilyGaaaah, dessa luktar så gott! Ungefär som tuggummi. Passade på när jag var i England, där det var 2 stycken för 6 pund. Här hemma kan du hitta dom på Åhlens för en hundralapp. Någon mer än jag som är helt såld på dom? :D

Med plats för smycken


Fina sätt att förvara sina smycken på. Skålar från Marimekko passar perfektt att hänga örhängen på! Den söta lilla bronsfärgade asken med rosa fluff i är köpt i Köpenhamn, på Tivoli.

Fina tavlor från Chilli
Tips till alla magsjuka

Jag är nu inne på min 4e dag som sjukling. Känner att jag börjar få koll på detta. Kanske skulle bli all-time-magsjuk? Jag vet nu hur man dricker avslagen cola och äter skorpor på bästa sätt. Jag vet hur man springer snabbast till toaletten och hur man gör sig fräsch snabbt innan pojkvännen kommer (spraya parfymdeo överallt. Och med överallt menar jag överfuckingallt. Mellan tårna, i hårbotten, i naveln, you name it. På detta sätt blir inte kräksjukan ett faktum. Eller så är det bara jag som tänker så. Risken finns att du luktar som nån italienare som tror att svett försvinner med tillräckligt mycket parfym.)                               
              


Saker att hitta på för er som är magsjuka
:


0. Gör först allt det där tråkiga: Drick vatten, spy om du behöver, drick ännu mer vatten och ät om du orkar. Helst skorpor, te, ris eller Ben&Jerrys. Det sistnämnda är en rekommendation från moi. Tror faktiskt att Half Baked har någon slags magisk egenskap mot magen.

1. Skaffa ett sjätte sinne. Jag till exempel har lärt mig när posten kommer. Och nu menar jag inte exakt tidpunkt, utan jag kan urskilja brevbärarens fotsteg i trapphuset. Jag känner när posten närmar sig. Uuuuh. Mitt sjätte sinne.

2. Öva inför pensionärslivet. Jag avslutar direkt det jag håller på med (vilket just nu är att ligga i sängen och göra ingenting) när jag hör posten landa på dörrmattan. Som en äkta pensionär alltså.

3. Gör helt onödiga grejer. Jag kollar på kläder jag redan har. Tillexempel på Nelly. Där finns en klänning jag köpte. Jag brukar nu gå in och uppdatera sidan om och om igen för att se när klänningen tar slut. Och hånflina när jag ser kommentarer som "ÅÅÅH FÅ IN I ROSA STORLEK S!!! SNÄÄÄÄLLLAAA!!!". Mähää den har jag, tänker jag då.
Nu känner jag att posten snart är påväg.....


xoxo 

ByBelle.

Magsjuk

Jahopp. Har legat hemma sedan i måndags och tyckt synd om mig själv. Har halsat cola (cola sägs ju hjälpa, men kanske inte när man dricker 2 liter....hehe), och kollat kläder. Och köpt kläder. Lite för mycket kläder. Ååå, jag vill ha vår nu! Går runt i mina Converse i snön, lite för att jag inte orkar lägga pengar på ett par vinterskor, men också för att göra lite uppror. Inte för jag vet vem som skulle bli upprörd men ändå. Skulle alla gå i Converse skulle det inte kännas som vinter! TA PÅ ER CONVERSE!!! så kan vi förfrysa tårna tillsammans

Menmen, här var lite sött jag hittade (och råkade klicka hem)

      


     

Båda klänningarna är från Nelly


Men tyvärr kanske jag ska skicka  tillbaka den rosa. Kom på att jag hade en precis likadan hemma (fast i grå), och min pojkvän tyckte det var löjligt att ha fler av samma. Meeeen det är väl skitbra om man inte hittar den andra! En gång köpte jag faktiskt en tröja på rea, och kom sedan hem och hittade en likadan i min garderob. Den som spar han har! Hähä

Nu ska jag dricka mer cola och hoppas att jag inte spyr upp den. Ciao!

RSS 2.0