Tips till alla magsjuka

Jag är nu inne på min 4e dag som sjukling. Känner att jag börjar få koll på detta. Kanske skulle bli all-time-magsjuk? Jag vet nu hur man dricker avslagen cola och äter skorpor på bästa sätt. Jag vet hur man springer snabbast till toaletten och hur man gör sig fräsch snabbt innan pojkvännen kommer (spraya parfymdeo överallt. Och med överallt menar jag överfuckingallt. Mellan tårna, i hårbotten, i naveln, you name it. På detta sätt blir inte kräksjukan ett faktum. Eller så är det bara jag som tänker så. Risken finns att du luktar som nån italienare som tror att svett försvinner med tillräckligt mycket parfym.)                               
              


Saker att hitta på för er som är magsjuka
:


0. Gör först allt det där tråkiga: Drick vatten, spy om du behöver, drick ännu mer vatten och ät om du orkar. Helst skorpor, te, ris eller Ben&Jerrys. Det sistnämnda är en rekommendation från moi. Tror faktiskt att Half Baked har någon slags magisk egenskap mot magen.

1. Skaffa ett sjätte sinne. Jag till exempel har lärt mig när posten kommer. Och nu menar jag inte exakt tidpunkt, utan jag kan urskilja brevbärarens fotsteg i trapphuset. Jag känner när posten närmar sig. Uuuuh. Mitt sjätte sinne.

2. Öva inför pensionärslivet. Jag avslutar direkt det jag håller på med (vilket just nu är att ligga i sängen och göra ingenting) när jag hör posten landa på dörrmattan. Som en äkta pensionär alltså.

3. Gör helt onödiga grejer. Jag kollar på kläder jag redan har. Tillexempel på Nelly. Där finns en klänning jag köpte. Jag brukar nu gå in och uppdatera sidan om och om igen för att se när klänningen tar slut. Och hånflina när jag ser kommentarer som "ÅÅÅH FÅ IN I ROSA STORLEK S!!! SNÄÄÄÄLLLAAA!!!". Mähää den har jag, tänker jag då.
Nu känner jag att posten snart är påväg.....


xoxo 

ByBelle.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0